Den ultimata smoothieguiden

Det finns massor av smoothies och juicer att köpa i de flesta butiker. Somliga är bra, men ärligt talat så är de flesta inte bättre än sockerfyllda milkshakes. De är ofta sötade med socker, lågt proteininnehåll, och de fattas mycket av de viktiga frukt och grönsakerna som vi alla behöver mer utav.
 
Men det beöver inte vara så. Du kan enkelt göra din egen nyttiga smoothie som dessutom är fullproppad med högkvalitativt protein, fibrer, hälsosamma fetter, vitaminer och mineraler. Helt enkelt massor av nyttiga grejer i en och samma smoothie. En super-smoothie.
 
Och då kanske du tänker, men är den verkligen god? Öh...skiter björnar i skogen?

Ja, den är god.

Och för er som har sett filmen Old School (med Will Ferrell) kan jag bara tala för mig själv när jag säger att jag förvandlas till Frank-The-Tank så fort jag smakar på en smoothie...
 


Så för att du ska kunna spara in pengar, få i dig mer näring och ta ett aktivt grepp om din egen hälsa, ska vi dela med oss av våran steg-för-steg smoothieguide till hur vi gör våra super-smoothies på Uppsala träningsstudio.

Vill du ladda ner PDF:n?

Uppsala träningsstudios smoothieguide:


Jag säger bara: "Once it hits your lips it´s so good!"
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln