Det bästa inläggen från 2016!

Ok, då har vi kommit till den delen på året där jag ska presentera de mest lästa inläggen (alltså det som min mamma klickat på flest gånger) från 2016.
 
Här är de mest populära inläggen månad för månad:

Januari: Varför jag inte gillar att göra kettlebellsvingar över huvudet

På Crossfitboxarna (och gymmen) i landet ser man ofta folk göra kettlebellsvingar över huvudet. Men bara för att du kan svinga en kettlebell över huvudet betyder det inte att det är bättre för dig...

När ett inlägg innehåller en Indiana Jones referens, slutscenen från Fargo och en video på en av mina kvinnliga kunder som dunkar ut 10 pull-ups - så blir det succé.

Mars: Stretcha din höftböjare korrekt (version 2.0)
Det är inte alltid uppföljare blir bättre än originalet (bortsett från Tony Story 2), men jag tyckte att jag ändå fick till en liten extra knorr på den här varianten. Ni höll med och det var en av de mest lästa under februari.

Btw: den här bilden visar inte ett bra utförande på stretchen.
Btw: den här bilden visar inte ett bra utförande på stretchen.

April: 3 tips för skottsäkra hamstrings
Vårtecken innebär krokusar, vitsippor och hundbajs som kommer upp under snön. Men även fler och fler löpare ute i spåren...och muskler på baksidan av låret som går av...

Maj: En rörlighetsövning du aldrig tidigare har gjort - som du dessutom kommer att älska! (...wow det här blev en lång inläggsrubrik). 
Många av oss behöver lite mer rörlighetsträning. Bröstryggsrörlighet är nog en av de kategorier där flest av oss behöver ännu mer fokus. Det här inlägget var snabbt, effektivt och uppskattat.

Juni: Hur du botar en svankig hållning
Det här inlägget blev snabbt populärt. Några av mina bästa  tips på hur du kan bota en svankig hållning och bli mer "neutral" i din rygg.

Juli: Hur mycket båltränings ska man göra?
Ibland kan det vara lite segt att komma på bloggmaterial...så dyker den här frågan upp under en core-workshop som jag och min kollega höll på Uppsala träningsstudio - så det fick bli ett inlägg! Men det var tydligen en relevant fråga som många funderade kring.

Augusti: Lär dig rätt aktivering av magmusklerna (och vad du gjort fel tidigare)
Hur ska man spänna magmusklerna? Ska man suga in naveln mot ryggraden? Nej. Spänna som om  Jean-Claud Van Damme skulle slå dig i magen? Nej.
Jag har ett bättre alternativ.

Det finns ett bättre sätt att aktivera magmusklerna på
Det finns ett bättre sätt att aktivera magmusklerna på

September: 3 övningar som du måste undvika – och hur de krossar din ryggrad
Jag har någon gång under min träningstid gjort alla de 3 övningarna. Jag känner mig som en idiot...men det är tur att man med tiden skaffar erfarenheter och ständigt utbildar sig inom ämnet. Nu vet jag bättre än att göra just de 3 övningarna.

Oktober: Nu får det fan vara nog med ursäkterna!
Alla dessa jävla ursäkter vi ger oss själva hela tiden - alla dessa ursäkter jag ger mig själv. Det var skönt att få skriva av sig, ventilera känslorna och berätta hur ett par ballerina tofflor och en trikå fick mig att bli lycklig...

November: Motivation är fan skitsnack!
Det här var inget feel-good inlägg. Det här var den hårda, bittra sanningen om motivation och inspiration för att träna och äta nyttigt, och vad som skiljer en ”expert” från en ”amatör".

December: Varför du aldrig ska stretcha ländryggen
I det här populära inlägget från december svarade jag på en fråga som jag ofta får:
Hur stretchar jag ländryggen bäst? Mitt svar: Aldrig.

Det där var dem 12 mest populära inläggen från året som har varit.

Slutligen vill jag tacka dig för att du läser mina inlägg - Tack!
Jag är så tacksam, och glad, över de otroliga antalet läsare som besöker bloggen på regelbunden bas under veckan.

Nu ser jag verkligen fram emot 2017 och tänker göra det till det bästa året någonsin!
Tack.

/Tobias 

Etiketter: best of

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln