7 vanliga misstag i Utfallssteg som du inte får göra

Precis som det inte bara finns ett sätt att uppfostra sina barn på, eller ett sätt att tillaga kyckling på, finns det heller inte bara ett sätt att göra utfall på. Men det finns metoder som är bättre än andra när det kommer till uppfostran, utfall, och framför allt tillagningen av kyckling.

Jag satt på en restaurang i Turkiet för många år sedan och stirrade ner på mitt kycklingspett. Jag var väl medveten om att kycklingspett ska ha en innertemperatur av 72 grader. Frågan var bara om det var tillagat till 72 grader, eller om det jag tittade på inte riktigt hade nåt dit ännu? Min mage skrek ”ät den” min hjärna gav mig oddsen 50-50. Så jag chansade.

Ett OK utfall kan alla göra. Men ett perfekt utförande kräver noga fokus på detaljer. Idag ska jag visa 7 vanliga teknikfel i övningen, förklara hur det ska se ut, och ge ut användbara tips på hur du kan korrigera detta för att få en perfekt teknik.
 


Utfall i alla ära, men hur gick det för mig när jag hade tagit en tugga av mitt kycklingspett?

Jo, det gick bra i ungefär en timme. Sen var det inte så mycket solsemester, utan mer en inspektion av diverse olika våtrum i Turkiet.  Så om du ska ta med dig någonting från det här inlägget så är det att inte äta rå kyckling - Tillaga till minst 72 grader! Glöm aldrig det.

Och finns det tid över kan du städa upp tekniken i dina utfall också.

Lycka till!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln