Våga stå på dig!

Att leva på rosé och grillat under sommaren och semestern är inte det bästa för figuren.
Nu tror jag inte att det är det enda du har ätit. Men faktum är att sommaren är en tid då vi släpper loss lite mer och unnar oss lite extra godsaker (vilket också kan vara bra - fast i måttliga mängder)

Så efter sommaren vill många förbättra sina matvanor och äta mer hälsosamt. Men det är inte alltid så enkelt. Det finns många hinder på din väg mot att gå ner i vikt, och så fort man nämner att man försöker äta mer hälsosamt så kommer massor av personer i din närhet att sätta sig emot dina försök att gå ner i vikt....visst är det konstigt?...du försöker vara hälsosam men får inte för andra.

Vad du än gör: nämn inte order "diet". Så fort du säger det i fika rummet kommer alla huvuden vändas emot dig och du får stå offer för massa frågor och påtryckningar om att du SKA ha en kaka.
 


Personer som inte låter dig leva det livet du vill leva, och håller på och sabbar dina mål måste elimineras.
Du ska inte behöva stå och försvara dig! Min kollega Sofia skrev ett utmärkt inlägg om hur du ska våga stå på dig och undvika efterätter och onyttig mat.

Jag tycker definitivt att du ska kolla in inlägget. Det är ett riktigt bra vapen att ha i bakfickan när frågorna kommer haglande.

Om du missade att klicka på länken får du en ny chans här. <--- (Klicka på mig, det kittlas så skönt)

Ha nu en grymt trevlig helg!

Etiketter: kost

<<Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Styrketräning, bålträning