De bästa inläggen från 2014!

Julen är slut och nyårsfirandet, när vi gör oss redo att kliva in i 2015, står runt hörnet.

Därför tänkte jag idag lägga upp de mest populära inläggen för 2014 baserat på min webbtrafik.
2014 har varit ett fantastiskt år med många bra utbildningar (både utomlands och i Sverige), ett ton lästa böcker, grymma resultat från mina underbara kunder och jag hann även med att få till lite egna personliga rekord i gymmet m.m.

Jag har valt ut 1 inlägg för varje månad. Vi startar väl logiskt med januari.

Januari:  En ny pressövning för er som inte "får".

Det handlar väl i grund och botten om individanpassad träning. Ska du svinga kettlebellen över huvudet eller inte? Är verkligen militärpressen bra för alla? Här gav jag tips på hur du kan träna axlar och armar med en mer skonsam axelövning.

Februari: "Hej Tobias, jag har ont i min axel - vad ska jag göra?

Vad som började som en fråga i ett mail resulterade i att jag gjorde ett inlägg utav svaret. Jag tror inlägget fick en hög popularitet av igenkänningsfaktorn på frågan, som berör ett område där många har lite skavanker.

Mars: 1 övning för effektiv fettförbränning

min instagram skrev jag: "Dagens inlägg har ett ondskefullt skratt, en video, en helt fantastisk före-efter bild och frasen herre-jävlar-jag-kan-inte-känna-vänster-sida-utav-mitt-ansikte..."
Behövs det mer?

April: 4 marklyft du aldrig gjort tidigare

När det blir möjligt att gifta sig med en övning ska jag fria till min kärlek Marklyftet. Ni verkar dela samma kärlek och glädje för denna övningen eftersom det var ett populärt inslag.

Maj: Höftfällningen

Att röra sig från höften - och inte ryggraden - är något som jag försöker lära alla mina kunder. Från dag 1 i gymmet drillar jag in denna rörelsen. Varför? När den sitter blir ALLT så mycket enklare, smärtfriare och starkare. I.Love.It.

Juni: Träning för kontorsarbetaren

Innan semestertiderna publicerade jag detta inlägget som verkligen blev långt, men som var roligt att skriva. Det har ibland blivit lite långa inlägg - när jag sätter fart blir det svårt att sluta. Roligare är i alla fall att de uppskattas.

Juli: Besegra mataffären

För många finns det inget tråkigare än att handla mat. Så jag gjorde en matlista och satte ihop ett litet spel för dig att göra nästa gång du är i affären. Vad blev din poäng?

Augusti: För dig som hatar morgonen.

Fick många tack från de som "tvingas" träna på tidiga morgnar. Alla kan inte styra sina scheman fullt ut, och då kan det vara skönt att veta hur man ska göra morgonträningen lite lättare.

September: Kasta ut den där jävla vågen!

I september hade jag ledsnat. Inga kvinnor (eller män) ska behöva känna såhär, och ni höll med mig.

Oktober: Testa din höftrörlighet - och hur du fixar den!

Du kan inte bara stretcha för att lösa alla rörlighetsproblem. Jag visade hur du med bl.a. sidoplankan kunde få mer rörlighet. Det är ingen bluff. Finns det ett Nobelpris i rörlighet så är det mitt för 2014...

November: En övning du är för cool för att göra: bål-aktiverad skalbagge

De senaste året har jag verkligen fastnat för denna övningen. Det tog ända till november innan jag skrev ett detaljerat inlägg om hur du gör den korrekt. Hint: du måste andas.

December: 8 tips för att optimera din sömn...eller det långa inlägget där du nickar instämmande men ändå inte kommer göra någonting åt saken


Jag vill passa på att tacka dig för att du läser på min hemsida - stort tack för detta året!
Jag är snart tillbaka med lite nytt material, och jag lovar att TobiasSaarela.com inte ska göra dig besviken under 2015!

Lyft tungt & Gott nytt år!

Etiketter: best of

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Styrketräning, bålträning