"Varför tänkte inte jag på det där?"...

Somliga saker är svåra, andra inte. När man är trött och klar med sin träning återstår det "roliga" med att plocka undan efter sig i gymmet.

Det här tipset kommer inte bota sjuka, göra dig rik, få slut på världshungern eller göra så att Sverige går till fotbolls-VM...men kanske underlättar den och hjälper dig att göra din träning lite lättare när det kommer till att städa undan i gymmet.

Jag kommer inte ihåg vart jag såg det. Men jag har snott det från någon rysk tyngdlyftare...och precis när jag såg det tänkte jag "varför tänkte inte jag på det där"? Så enkelt men ändå så smart.

Så här kommer mitt snodda tips på hur du enkelt lastar av en skivstång efter att du är klar med dina marklyft eller någon annan övning som tillåter dig att ha en tung skivstång på marken.
Kanske är det just detta som gör att du slipper den där onödiga böjningen i ryggen, när du är trött, som eventuellt sätter stress på diskarna i ryggraden och leder till skada? Vem vet?
 


En liten viktskiva och alla problem är lösta!
Testa på det här enkla tipset nästa gång du ska städa upp efter dig i gymmet och du kommer framstå som ett rutinerat proffs.

Motsatsen kan man säga om den här snubben...ouch...
 


Gå och lyft något tungt från marken (korrekt)!
Lycka till med din träning.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Styrketräning, bålträning